Rafting și Safari Tara – 2 Inoptari

RAFTING și SAFARI

Pachet care include 25 km de rafting și 60 km jeep safari.
Bucătărie tradițională și două seri de neuitat în jurul focului și muzică la alegerea dumneavoastră.

167 EURO

Ziua 1

Întâmpinarea oaspeților noștri în jurul orelor 19:00 la centrul de rafting Drina – Tara, situat pe malul râului și la 18 km de orașul Foca. Cazare în bungalouri, timp liber și cină. Centrul nostru de rafting are terenuri pentru volei și fotbal frumoase și o alee cu bănci lângă râul. Întregul complex se întinde pe mal, cu restaurant având terasa deasupra apei.

Cină la orele 20:00, party în preajma focului și muzică la dorința Dumneavoastră. De cină veți avea posibilitatea să gustați diferite specialități tipice pentru zonă, făcute la fața locului și continand componente organice proaspete din împrejurimile canionului râuluiTara!

Ziua 2

Micul dejun este servit în jurul orelor 10:00 și include specialități pe care nu le puteți gusta nicăieri în altă parte – șuncă uscată de casă și gogoși calde cu cremă de brânză, acestea fiind doar începutul ofertei noastre.
După micul dejun este timpul pentru echipamentul rafting – veste de salvare, căști de protecție, costume de neopren și încălțăminte tot de neopren, hanorace. Deplasare cu jeep-uri pînă la Brestanovica /pe teritoriul Muntenegrului/ – începutul raftingului. Se trece mai întâi prin instruire cu privire la descurcarea în diverse situații pe parcursul turei de rafting.
În primele câteva ore se trece prin partea cea mai atractivă a râului Tara și a Canionului. Se va opri la cascade, izvoare, pentru fotografii și înot. După 25 km de adrenalină și privelisti ce-ți taie respirația, se ajunge cu barca la centrul de rafting de la restaurant. Acolo sunt dușuri cu apă caldă și suntem gata pentru masa de prânz, din nou cu specialități locale – supă de carne de vițel fierbinte, miel, ied, carne de vițel cu legume gustoase, salate, produse de patiserie de casă și multe alte specialități care vor rămâne ca o surpriză.

După masa de prânz, timp liber pentru plimbări /Sarajevo este la 70 km /, odihnă sau înot. La ora 21:00 cină. După prânzul gras cu carne de la munte, de cină avem păstrăv la grătar, cartofi copți și cremă de brânză, mămăligă foarte moale, pateu cu spanac, pateu cu brânză și pateu cu carne, toate preparate sub capac de metal, iaurt… În restaurantul nostru puteți bea vin roșu de la vinăria locală Trebinje si rachiu local de pere sălbatice, precum și toate celelalte băuturi, sucuri și beri.

Ziua 3

Excursie + foto-safari

Mic dejun in jurul orei 09.00. Timp de un ceas, mergem cu jeepurile noastre până la Parcul Național „Sutjeska“ și ne vom urca pentru a admira o panoramă fantastică pe care parcă niciodată nu ați mai vazut-o înainte. La ora 11.00 continuăm prin munte.

Deplasare pe jos prin pădure, cu o priveliște spre cascada Skakavac având o înălțime de 81 de metri, plimbare cu jeepurile până la muntele Prijevor de unde veți avea o vedere splendidă spre Parcul „Sutjeska“, vârful cel mai înalt din Bosnia și Herțegovina – Maglic și așa mai departe.
Apoi vom face un tur al muntelui “Каtun” unde vom vizita turnul de observație.
Vom vizita locul istoric al bătăliei de la râul Sutjeska lângă Tjentiste.

Revenire la centrul de rafting Drina Tara la orele 16:30.
Prânz la orele 17:00.

Meniu

Cină – in prima seară de sosire

Cartofi copți și cremă de brânză,
pâine de casă la cuptor, salata,
carne de vânat cu varză, carne la grătar pregatită de acasă,
prăjituri, pateu preparat sub capac de metal.

Primul mic dejun:

Suncă de casă afumată, șunca de parma, bacon, carne de porc și cârnați uscați. Gogoși fierbinte, cornuri calde, brânză de casă si cremă de brânză realizată în butoaie din lemn. Ouă și omletă, cu ingrediente la cerere. Ceai, iaurt, dulceață de casă, miere, gem, ciocolată lichidă.

Primul prânz:

Ciorbă de văcuță, pâine de orz, salata, carne de vițel, tavă cu cartofi și ardei asezonați cu rozmarin. Pateuri pregatite ca acasă și preparate sub capac de metal, iar la desert – baklava, prajituri …

Cea de a doua cină:

Păstrăv și lipan, cremă de brânză, plăcintă, pateu cu spanac și pateu cu carne pregătite sub capac de metal.

Al doilea mic dejun:

Șuncă de casă afumată, șunca de parma, bacon, carne de porc și cârnați uscați. Gogoși fierbinte, cornuri calde, brânză de casă și cremă de brânză realizată în butoaie din lemn. Ouă și omletă, cu ingrediente la cerere. Ceai, iaurt, dulceață de casă, miere, gem, ciocolată lichidă.

Al doilea prânz:

Prânz bogat în timpul repausului pe lac, cu preparate de casă.
Supă de vițel sau supă de miel, pâine de orz, salată, șuncă afumată de casă, friptură cu sos de mănătărci, musaca, iar pentru desert – baklava si…

Nota privind meniul:
Vă rugăm să comandați mâncare vegetariană sau hrană, care exclude anumite ingrediente, inainte sau la inceput, la inregistrare.

167 EURO

Pretul include:

  • 2 nopți in bungalouri confortabile, situate pe malul raului
  • 2 x cină
  • 2 x mic dejun
  • 2 x prânz
  • 25 km rafting prin partea cea mai buna a râului Tara
  • Echipament complet
  • Тaxă turistică
  • Taxă de acces în Parcul Național
  • Asigurare
  • Internet

Prețul nu include:
Transport