Despre Rafting Tara

RAFTING CENTER DRINA TARA – DESPRE NOI

Va oferim turismul de aventură, organizarea de excursii de rafting pe râurile Drina și Tara. Detinem de asemenea, o tabără centru de rafting în interiorul canion Tara, unde oaspeții pot lua masa în restaurantul cu înaltă calitate. Noi oferim alimente ecologice, care este produsă într-un mediu curat aici, la fața locului.

Avem barci moderne, complet echipate, veste de salvare de înaltă calitate, căști de protecție și costume de neopren, care sunt în conformitate cu standardele UE de siguranță. Instructorii noștri au o mulțime de experiență și sunt bine pregătiți și toate acestea au International Rafting de licență. Sarcina noastră principală este de a vă asigura că oaspeții noștri se simtă în siguranță, astfel încât fiecare detaliu al muncii noastre ne face unici în comparație cu altele.

Rafting Center Drina Tara a fost primul centru de rafting pe bază de lângă râul Tara.


MANCAREA ESTE CEEA CE NE FACE UNICI

Noi oferim nu numai o destinație pentru aventuri si iubitori de natură, dar și un loc pentru cei care apreciază mâncarea de calitate.

„Pentru a ajunge să cunoasteti o cultură și oamenii săi, asezați-vă la masa lor, gustați din mâncarea și vinul lor, și după aceea veți înțelege ce fel de oameni sunt aceștia în realitate.”
– Un proverb roman vechiTARA RIVER

Râul este de aproximativ 100 km lungime si 1300 de metri adâncime canion.

Canionul poate fi împărțit în două părți în cazul în care vom merge – de sus și de jos. Tara River Canyon este cel mai adanc din lume, după Marele Canion din SUA și cel mai adânc canion din Europa. Rocă rafting Tara are loc 3-5 printre râuri cele mai atractive din lume.


TARA CANYON

Acesta acoperă zona de unde se întâlnește râurile Bistrica și Tara la obalasta „Scepan Ploje“, cu o lungime de aproximativ 93 km, din care 78 de kilometri sunt în parcul național Durmitor. Aceasta este una dintre puținele oază naturală neatinsă rămasă cu un animal bogat și varietate de plante. Din 1977 este programul UNESCO „Omul și Biosfera“ ca un domeniu important de geomorfologie și ecologie.

​Canyon are o multime de peisaje frumoase, praguri și flora și fauna specifice / 1.500 de specii de plante și 130 de specii de păsări /.
Altitudine: 500m deasupra nivelului mării, la 2525 de metri.