3 inoptari 2 zile de rafting Tara

EMOTII DE NEUITAT – 50 km de RAFTING

3 INOPTARI, 3 CINE, 3 MICI DEJUNURI, 2 PRANZURI, 2 ZILE DE RAFTING,
TAXA DE ACCES IN PARCUL NATIONAL, ASIGURARE

CEL MAI POPULAR PACHET!

187 EURO

Ziua 1

Întămpinarea oaspeților în jurul orelor 19:00 la centrul de rafting, situat pe malul râului și la 18 km de orașul Foca. Cazare în bungalouri. Seara are program liber.

Sunt condiții de jucat volei și fotbal și un colț retras cu bănci de-a lungul râului. Întregul complex se intinde pe mal, cu un restaurant, având terasa deasupra apei.

Cină in jurul orelor 20:00, party in preajma focului și muzică după dorința dvs. Pentru cină veți avea posibilitatea de a încerca diferite specialități tipice regiunii, pregătite pe loc din ingrediente naturale și proaspete din zona Canionului râului Tara.

Ziua 2

Micul dejun este servit în jurul orelor 10:00 și include specialități pe care nu le puteți gusta nicăieri în altă parte – suncă uscată de casă și gogoși calde cu cremă de brânză sunt doar începutul ofertei noastre.

După micul dejun este timpul pentru echipamentul rafting – veste de salvare, căști de protecție, costume de neopren si încălțaminte tot de neopren, hanorace. Transport cu jeep-uri până la Brestanovica /pe teritoriul Muntenegrului/ – începutul raftingului. Se trece mai intâi prin instruire cu privire la descurcarea în diverse situații pe parcursul turei de rafting.

În primele câteva ore se trece prin partea cea mai atractivă a râului Tara și a Canionului. Ne vom opri la cascade, izvoare, pentru fotografii și înot. După 25 km de adrenalină și privelisti ce-ți taie respirația, se ajunge cu barca la centrul de rafting de la restaurant. Acolo sunt dușuri cu apă caldă și suntem gata pentru masa de prânz, din nou cu specialități locale – supă de carne de vițel fierbinte, miel, ied, carne de vițel cu legume gustoase, salate, produse de patiserie de casă și multe alte specialități, care vor rămâne ca o surpriză.

După masa de prânz, timp liber pentru plimbări /Sarajevo este la 70 km /, odihnă sau înot. La ora 21:00 cină. După prânzul greu cu carne de munte, pentru cină avem păstrăv la grătar, cartofi copți și cremă de brânză, mămăligă foarte moale, pateu cu spanac, pateu cu brânză și pateu cu carne, preparate sub capac de metal, iaurt… În restaurantul nostru puteți bea vin roșu de la vinăria locală Trebinje si rachiu local de pere sălbatice, precum și toate celelalte băuturi, sucuri și beri.

Ziua 3

Și în a treia zi micul dejun este servit în jurul orei 10:00. Aroma de bulci și gogoși calde va trezi apetitul dvs., iar cârnații si dulcețurile de casă cu siguranță vă vor satura de-a binelea.
Posibilitate de alegere – rafting de coborâre sau jeep safari

Informații despre safari:

 • Jeep – tur prin pădure, cu o priveliște impresionantă la cascada Skakavac, cu o înălțime de 81 de metri.
 • Deplasare cu jeep-uri la muntele Prijevor, de unde aveți o vedere splendidă spre cele mai frumoase locuri din Parcul National „Sutjeska“, cel mai înalt vârf din Bosnia și Herțegovina – Maglic și încă …
 • Apoi vom face un tur al muntelui “Каtun”.
 • Pe drum continuăm până la locul istoric al bătăliei de la râul Sutjeska lângă Tjentiste.
 • În Tjentiste se poate înota în piscină sau ne facem o plimbare.

Masa de prânz și timp liber. Seara din nou party si bunătăți. Rămânere peste noapte..

Ziua 4

Un bogat mic dejun pentru oaspeți. Яfârșitul programului​л

Meniu

Cină – prima seară de sosire:

Cartofi copți și cremă de brânză, pâine de casă la cuptor, salata,
carne de vânat cu varză, carne la grătar pregătită de acasă,
prăjituri, pateu preparat sub capac de metal.

 

Primul mic dejun:

Șuncă de casă afumată, șuncă de parmă, bacon, carne de porc și cârnați afumați.
Gogoși fierbinte, cornuri calde,
brânză de casă si cremă de brânză realizată în butoaie din lemn.
Ouă și omletă, cu ingrediente la cerere.
Ceai, iaurt, dulceața de casă, miere, gem, ciocolată lichida.

Primul prânz:

Ciorbă de văcuță, pâine de orz, salata, carne de vițel, tavă cu
cartofi și ardei și asezonați cu rozmarin.

Pateuri pregătite ca acasă si preparate sub capac de metal,
iar pentru desert – baklava, prajituri …

Cea de a doua cină:

Păstrăv și lipan, cremă de brânză, plăcintă,
pateu cu spanac și pateu cu carne pregătite sub capac de metal.


Al doilea mic dejun:

Șuncă de casă afumată, șunca de parma, bacon, carne de porc și cârnați uscați. Gogoși fierbinte, cornuri calde, brânză de casă și cremă de brânză. Ouă și omletă, cu ingrediente la cerere. Ceai, iaurt, dulceață de casă, miere, gem, ciocolată lichidă.

Al doilea pranz:

Supă de vițel sau supă de miel, pâine de orz, salată, șuncă afumată de casă, friptură cu sos de manatarci, musaca, iar la desert – baklava și…

A treia cină:

Cartofi copți și cremă de brânză, pâine de casă la cuptor, salata, carne de vânat cu varză, carne la grătar pregătita de acasă, prăjituri, pateu preparat sub capac de metal.

Al treilea mic dejun:

Șuncă de casă afumată, șunca de parma, bacon, carne de porc și cârnați uscați. Gogoși fierbinte, cornuri calde, brânză de casă și cremă de brânză realizată în butoaie din lemn. Ouă și omletă, cu ingrediente la cerere. Ceai, iaurt, dulceață de casă, miere, gem, ciocolată lichida.

Notă privind meniul:

Vă rugăm să comandați mâncare vegetariană sau hrană care exclude anumite ingrediente, la inceput, când vă înregistrați.

187 EURO

Prețul include:

 • 3 nopți în bungalouri confortabile situate pe malul râului
 • 3 x cină
 • 3 x mic dejun
 • 2 x prânz
 • 50 km rafting prin partea cea mai bună a râului Tara/sau 25 km rafting + jeep – safari a doua zi/
 • Echipament complet
 • Taxă turistică
 • Taxă de acces în Parcul Național
 • Asigurare
 • Internet


Prețul nu include:

 • Transportul